KERKDIENSTEN
Informatie over gezamenlijke diensten vindt u, voorzover beschikbaar, op de pagina PKN Gemeentenieuws.
Een overzicht van alle diensten staat op de pagina Rooster.


OVERIG NIEUWS

Avonden Vorming en Toerusting
In een kerkelijke seizoen hebben we  4 of 5 avonden van Vorming en Toerusting. De onderwerpen daarvoor kiezen ds. Kauffmann en ik veelal. Maar graag geven we u en jullie de gelegenheid mee te denken over de invulling van de avonden. Voorstellen van harte welkom!
Er is al de toezegging van ds. Wouter van Voorst om een avond te verzorgen. Hij schreef in zijn sabbatical een boek getiteld Heidelberg en Rome. Een ontmoeting aan de hand van twee catechismussen. De data van de avonden worden in Kerknieuws telkens aangegeven. In oktober voor de eerste keer.
raam4b Stadthagenraam3 Hamelnkerk afb

Oproep
Een groot aantal ambtsdragers is met Pinksteren ge-stopt. Gelukkig komen Ria Ram en Bart Breunesse de kerkenraad versterken als ouderling en jeugdouderling. Dit houdt in dat op zondag er voortaan 2 ouderlingen dienst hebben en 4 diakenen. Via Kerknieuws wil ik een oproep doen om u als ouderling van dienst, als collectant of als afkondiger van de mededelingen op te geven bij de scriba.
Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
help ons
We zoeken gemeenteleden die dus alleen op zondagmorgen dienst hebben en geen overleg moeten bijwonen. Hoe groter de groep is, hoe minder u dienst hebt. Het doel is om 1 keer in de 8 weken een dienst mee te draaien. Er is geen maximum  en ook geen minimumleeftijd aan verbonden. Heeft u ervaring, dan is dat fijn. Heeft u nog geen ervaring, dan wordt u hierover ge├»nformeerd. We hopen met de nieuwe groep te starten in oktober.
Henno Eckhardt


FBlogo
* Gereformeerde Kerk
 
Werkgroep Oost-Europa

Ga voor het laatste nieuws naar de rubriek van de Commissies/Werkgroep Oost-Europa

Sponsorproject

U kunt nu de werkgroep sponsoren. Gewoon GRATIS.
Kost u dus niets!
Hoe dat kan?
Kijk op de nieuwspagina van de werkgroep.


Bijbelkring  Hoeksteen
Op donderdagmorgen 5 december is er weer Bijbelkring. We beginnen in de Hoeksteen om 10.30 uur. Hartelijk welkom, opnieuw of voor het eerst. De koffie/thee staat klaar. We maken samen een keuze voor het te lezen bijbelboek. Suggesties zijn dus van harte welkom


Kerkelijk Bureau
logo KBHet adres voor melding van geboorte, huwelijk, overlijden, verhuizing enz. is:
Kerkelijk Bureau, p/a J.M. Stalman-Peters, Schutselaan 9, 7741 AN Coevorden
Tel. : (op maandag van 19.00-19.30 uur) 0524-511570  
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plastic doppen actie
De plastic doppen die op verschillende plaatsen verzameld worden gaan naar schoonmaakbedrijf Benjamins in Bergentheim.
De dopjes kunnen ingeleverd worden in De Hoeksteen
.
Anna Gommer