Datum Aanvang Locatie Voorganger Bijzonderheden
7 februari 10:00 Stadskerk Ds. E. de Vries-Baarlink digitale dienst via youtube
14 februari 10:00 Singelkerk Ds. H. Kauffmann-Schaap digitale dienst via youtube
21 februari 10:00 Stadskerk Ds. E. de Vries-Baarlink digitale dienst via youtube / Start 40 dagen project
28 februari 10:00 Singelkerk dhr. W. Kelder uit Hoogeveen digitale dienst via youtube / Stap-in dienst
7 maart 10:00 Singelkerk Ds. H. Kauffmann-Schaap digitale dienst via youtube
14 maart 10:00 Stadskerk Ds. E. de Vries-Baarlink digitale dienst via youtube / Biddag
21 maart 10:00 Singelkerk Ds. J. Lambers-Niers digitale dienst via youtube
28 maart 10:00 Stadskerk Ds. E. de Vries-Baarlink digitale dienst via youtube / Palmzondag (KND)

Op de hoofdpagina van de website vind u meer informatie over de diensten en een directe link naar de uitzending. Het is op dit moment, in verband met de Corona pandemie, niet mogelijk om de diensten fysiek bij te wonen. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 7-3-2021.

Mocht er behoefte zijn n een DVD omdat er mensen zijn die geen internet hebben, neem dan contact op met Gerrie Slomp.

Op dit moment zijn er geen kindernevendiensten en oppasdiensten.

Gebruikte afkortingen:

Stadkerk Kerkgebouw aan de Kerkstraat (Hervormde kerk)
Singelkerk Kerkgebouw aan de Van Heutszsingel (Gereformeerde kerk)
gez.Singel    Gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk
gez. Stad
Gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk
AKS Aleida Kramer Stichting