Datum Aanvang Locatie Voorganger Bijzonderheden
4 juli 10:00 Stadskerk Ds. J. Lambers-Niers digitale dienst via youtube
11 juli 10:00 Singelkerk Ds. Oldenhuis digitale dienst via youtube / Begin zomervakantie
18 juli 10:00 Singelkerk Ds. H. Kauffmann-Schaap digitale dienst via youtube
25 juli 10:00 Stadskerk Ds. J. Lambers-Niers digitale dienst via youtube
1 augustus 10:00 Singelkerk Ds. E. de Vries-Baarlink digitale dienst via youtube
8 augustus 10:00 Stadskerk Ds. J. Lambers-Niers digitale dienst via youtube
15 augustus 10:00 Singelkerk Ds. H. Kauffmann-Schaap digitale dienst via youtube

Op de hoofdpagina van de website vind u meer informatie over de diensten en een directe link naar de uitzending. Het is op dit moment, in verband met de Corona pandemie, weer beperkt mogelijk om de diensten fysiek bij te wonen. Meer informatie daarover vind u op de hoofdpagina.

Mocht er behoefte zijn aan een DVD omdat er mensen zijn die geen internet hebben, neem dan contact op met Gerrie Slomp.

Op dit moment zijn er weer kindernevendiensten en oppasdiensten ij het kerkgebouw. Hiervoor kunnen kinderen aangemeld worden via de daarvoor opgerichte apps.

Gebruikte afkortingen:

Stadkerk Kerkgebouw aan de Kerkstraat (Hervormde kerk)
Singelkerk Kerkgebouw aan de Van Heutszsingel (Gereformeerde kerk)
gez.Singel    Gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk
gez. Stad
Gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk
AKS Aleida Kramer Stichting