Hervormd Gereformeerd
Algemene informatie over de diensten.
Elke zondag is er een dienst om 10:00 uur in de kerk. Bij geza- menlijke diensten, zoals in de zomerperiode, wordt de ochtenddienst afwisselend in de Hervormde en de Gereformeerde kerk gehouden.
Begroeting
Bij de ingang van de kerk wordt u welkom geheten door één van de gemeenteleden, die u ook de nodige informatie kan geven.

Kerkgroet
De gastvrouw/gastheer zal u ook een kerkgroet overhandigen. Op deze kerkgroet worden de activiteiten voor de komende weken genoemd. Ook wordt op de kerkgroet aangegeven welk lied voor aanvang van de dienst wordt gezongen.

Gebedenschrift
Op de tafel achter in de kerk ligt een schrift waarin een verzoek om voorbede gedaan kan worden.

Ringleiding
Voor slechthorenden is er een ringleiding aanwezig.

Bloemendienst
De bloemen die iedere zondag in de kerk staan, gaan als groet van de gemeente naar onze zieken.
De voorganger en/of de ouderling van dienst zorgen voor de namen en aan de aanwezige gemeenteleden wordt gevraagd wie de bloemen wil bezorgen.

Kindernevendienst/oppasdienst
Voor de basisschoolkinderen is er kindernevendienst in het Hervormd Ontmoetingscentrum, waar ook oppas is voor de allerkleinsten.

Invalideningang
De zijingang aan de achterzijde van het kerkgebouw is toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel.


Algemene informatie over de diensten
Elke zondag is er een dienst om 10.00 uur in de kerk. Bij gezamenlijke diensten, zoals in de zomerperiode, wordt de ochtendienst afwisselend in de Gereformeerde en de Hervormde kerk gehouden.
Alleen op de laatste zondag van de maand is er een avonddienst, om 19.00 uur , deze vindt plaats in het aan de kerk grenzende centrum De Hoeksteen. Na afloop drinken we een kopje koffie of thee met elkaar. 

Regelmatig worden Themadiensten georganiseerd: door de commissie Stap-in-dienst (bijzondere diensten) of door de Pastorale commissie: de SIENdiensten. Deze themadiensten zijn meestal avonddiensten.

Voor de actuele gegevens raadpleeg het rooster. Ook in de wekelijkse kerkgroet wordt informatie over de komende diensten gemeld; soms kunnen aanvangstijden afwijkend zijn van de reguliere tijdstippen.
Commissie Beeld en Geluid

Er hangen in onze kerk 4 beeldschermen. Wilt u gebruik maken van deze beeldschermen tijdens een bepaalde dienst of bijeenkomst, neemt u dan contact op met, 
S. Wachtmeester, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag minimaal 1 week van tevoren zodat er voldoende tijd is om e.e.a. voor te bereiden.

Orde van dienst
Adres voor het opsturen van de orde van dienst :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De koster(s), organist(en en de commissie Beeld en geluid ontvangen dan deze informatie automatisch. De orde van dienst moet donderdag, voorafgaande aan de betreffende zondag, vòòr 18 uur ingestuurd zijn.

Ringleiding
Voor slechthorenden is voor alle zitplaatsen op de begane grond in de kerk een ringleiding aanwezig.

Bloemen in de kerk

De bloemen die elke zondag in de kerk staan, gaan als groet van de gemeente naar onze zieken. Het geld hiervoor wordt door de gemeenteleden gegeven via een collecte.
Contactpersoon is:
mw. H.J. Zomer, Beukenlaan 38, 7741 KL  Coevorden, tel. 511631