Nieuws uit Cisnădie, Roemenië
De scholen hebben vakantie tot half september. De laatste maanden van het schooljaar 2020-2021 is er hard gewerkt om de achterstanden als gevolg van het online lesgeven weg te werken. Eén van de meisjes die deel heeft genomen aan de huiswerkklas heeft haar vervolgopleiding afgerond. Zij is onlangs getrouwd en verwacht een baby.
De werkgroep heeft voor het schooljaar 2021-2022 € 4000,-- overgemaakt. Jenny bedankt ons hartelijk voor deze financiële ondersteuning.

Vooraankondiging vleesactie
In het oktobernummer van PKN-kerknieuws zult u een bestelformulier aantreffen voor onze vleesactie.

kerst.helpkansarmekinderen.nl
Het onderwijsproject in Cisnădie (Roemenië) van de werkgroep Oost-Europa Coevorden biedt u de mogelijkheid een kerstpakket, Keuzekado of geschenkvoucher te bestellen voor uw medewerkers en/of relaties. Hiermee steunt u ons project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië. Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk uw bestelling plaatsen. De levering en service wordt verzorgd door Feyenpak/Keuzekado in Coevorden. Dit is een bedrijf met jarenlange ervaring in levering van allerlei soorten kerstgeschenken. Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie van Feyenpak/Keuzekado. U betaalt niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de website helpkansarmekinderen.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Alie Supheert tel. 06 53 75 57 67 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kerst 2

Sponsorkliks.com
Doe uw online aankopen zoveel mogelijk via Sponsorkliks.com.
Door uw internetaankopen, boekingen voor hotelovernachtingen, vakanties enz. via deze site te doen, betaalt de webwinkel commissie aan de werkgroep. Opbrengst tot 21-08-2021 = € 439,08

Tank & Schenk
Tank bij Peut Coevorden en geef bij de kassa aan dat u wilt doneren, kies daarvoor op de doneertablet bij “overig” de werkgroep Oost-Europa. Kijk ook eens op Tankenschenk.nl.

Statiegeldactie
Ongebruikte statiegeldbonnen kunt u doneren in de brievenbus in de entree van De Hoeksteen.

Agenda 2021
1 oktober – vergadering werkgroep
september/december- kerstpakkettenactie
oktober/november - vleesactie

Donaties voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.

Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.